Faglige Kvalifikationer

Jeg er autoriseret psykolog, godkendt specialist og supervisor i psykoterapi af Dansk Psykolog Forening. Jeg er godkendt supervisor og vejleder i psykoterapi af Dansk Psykiatrisk Selskab. Jeg er ACBS Peer reviewed ACT Trainer.

Jeg har arbejdet som psykolog siden 1997 og har udført samtaleterapi i forhold til de fleste psykologiske problemstillinger (individuelle forløb, gruppeforløb og parterapi). Jeg er specialiseret i kognitive adfærdsterapeutiske behandlingsmetoder. Jeg har min praktiske baggrund dels i psykiatrien, hvor jeg har arbejdet på psykiatriske afdelinger i København: Gentofte, Bispebjerg og Rigshospitalet, dels i Kognitivt Psykologcenter, og på konsulentbasis i Psykiatrisk Privatklinik. Fra 2006-2010 har jeg fungeret som klinisk psykolog og faglig souschef ved Angstklinikken på Rigshospitalet, der i hovedstadsregionen har speciale i behandling af angst; panikangst, socialangst og OCD. På Rigshospitalet indgik jeg ligeledes i afdelingens behandlingstilbud til mennesker med personlighedsforstyrrelse og komplekse problemstillinger. Siden 2008 har jeg løst opgaver som supervisor og underviser. I 2010 startede jeg min private praksis med kerneydelserne psykologisk behandling, undervisning og supervision. 

Jeg yder supervision til egen og andre faggrupper individuelt og i gruppe. Supervision udbydes ved personligt fremmøde internt/ eksternt og online.

Siden 2007 har jeg specialiseret mig i Acceptance and Commitment Therapy (ACT).  Jeg arbejder bredt med udbredelse af ACT interventionen i Danmark og er medforfatter til den første danske introduktionsbog til ACT.  I 2013 har jeg opnået godkendelse som international ACT træner. I 2011-2018 var jeg medarrangør og primær supervisor på en 2 årig uddannelse i ACT for psykologer og læger. For at sikre kvaliteten af mit arbejde er jeg i regelmæssig supervision af udenlandske ACT specialister og deltager i træningsforløb i ACT i ind- og udland.

 

Professionelle medlemskaber:

Dansk Psykolog Forening

SAKT Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi

ACBS Association for Contextual Behavioral Science

ACBS ACT Trainer Community

ACBS Denmark

Psykologer i Danmark

Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer