TESTIMONIALS

Supervision:

Anne Dorte er en faglig dygtig, nærværende og erfaren supervisor, som er god til at formidle kompleks teori og knytte det til praktiske interventioner.

Supervisionen har hver gang fokus på det som er vigtigt for en, for at man kan udvikle sig og passe på sig selv som behandler i et tungt felt. Samtidig er fokus også på, at supervisionen bliver meningsfuld for en og at man kan bruge det man tager med fra supervisionen konkret i mødet med sine patienter.

Supervisand november 2019, Dignity (Dansk Institut Mod Totur)

 

Anne-Dorte er i stand til at skabe et rum af fortrolighed, som gjorde mig i stand til at mærke efter dybt inde i mig selv. De helt konkrete forslag til små værktøjer som kunne hjælpe mig i min dagligdag er utroligt effektive, og gjorde at jeg kunne arbejde videre, og komme igennem den dybe livskrise jeg var i.

Mandlig klient, 43 år:

 

Noget af det første Anne-Dorte sagde til mig var, at man bliver nødt til at komme til stede i det der er, før man kan arbejde sig videre frem. Og jeg kommer langsomt til stede med Anne-Dortes nærvær og hendes særlige måde at vise omsorg på. Hun imødekommer min usikkerhed, og de ting jeg kæmper med på en så blid måde, så jeg tør give slip og lade det komme - og det var, uden jeg vidste det, lige hvad jeg havde brug for. Stille og roligt og med simple redskaber får jeg hjælp til at placere tingene, til at få syn for sagen; for følelserne, og derigennem får jeg mulighed for at regulere mig selv og for at håndtere udfordringerne uden at pakke dem væk.

Jeg føler mig ægte set og mødt med Anne-Dortes skarphed i forhold til de udfordringer jeg har. Det rod jeg kommer med, viser hun mig har sammenhæng, og hun illustrerer, hvordan de forskellige ting spiller ind på hinanden, så jeg falder ned, og begynder at stole på, at der er en mening med det hele – noget jeg har haft svært ved.

Anne-Dorte bruger metoder, der tager en ned i de dybere lag på en nænsom men effektiv måde, og som efterlader en med en følelse af at blive rykket det helt rigtige sted på den helt rigtige måde.

Midt i at komme til stede med gammel historie og negative mønstre er fokus samtidig på, hvad der er værdifuldt nu, og balancen mellem de to ting giver fuld mening. For mig har det betydet, at jeg har mødt mig selv på en ny måde, set nye sider af mig selv og har turde begynde at gøre noget andet end jeg plejer. Jeg kan på alle måder anbefale skønne Anne-Dorte.

Kvindelig klient, 38 år