Anne Dorte Krog, Autoriseret psykolog, Specialist i Psykoterapi

 

OBS: Anne Dorte er på orlov 

 

 “Fishing for a good time starts with throwing in your line”, citat: Tom Waits

Jeg benytter mig både af samtale og oplevelsesorienterede øvelser. Dette gør jeg ud fra en overbevisning om, at krop og sind er i tæt samspil. Når vi på den måde både arbejder med hvad dit sind fortæller dig gennem samtale, men også igennem hvordan det opleves i din krop, har vi adgang til en dybere forståelse af dig. Samtidigt har vi mulighed for at skabe nye måder at møde det svære på. På den måde kan du øve dig i at slippe kampen med det svære et trygt sted, og derved skabe mulighed for større psykologisk fleksibilitet og vitalitet i dit liv uden for terapirummet.

Jeg tilbyder samtaleterapi for unge og voksne:

Jeg tilbyder samtaleterapi for unge og voksne. Det gælder både individuel- og parterapi. Jeg tilbyder ligeledes samtale og rådgivning til skilte forældre med fælles børn. Dette er for at styrke jeres mulighed for dialog i relation til bedre trivsel for jeres fælles børn.

Jeg tilbyder samtaleterapi over skype:

Mine klienter fra andre byer i ind- og udlandet fortæller mig, at det er en særlig oplevelse, at have samtaleterapi over skype. For de skal ikke tænke på, at de efter et intenst arbejde i terapien skal ud af døren og forholde sig til andre mennesker lige dér. De kan få lov at være i deres vante rammer derhjemme.

Min målgruppe er:

Unge og voksne med problemstillinger i forbindelse med angst, OCD, depression, stress. Jeg arbejder også med sorg, vrede, selvskadende adfærd, livskriser, afhængighed, relations-/parforhold-/familieproblemer, lavt selvværd samt ønsket om personlig udvikling. Jeg afholder derudover pårørendesamtaler.

Til professionelle:

For professionelle tilbyder jeg træning og supervision i ACT både individuelt og i grupper. Det gælder for psykologer generelt, herunder både psykologer på vej mod autorisation og specialistgodkendelse, men også andre faggrupper indenfor social- og sundhedsvæsenet. Jeg tilbyder supervision både i ACT Klinikken, på jeres arbejdsplads eller over skype.

Kontaktinformation:

OBS: Anne Dorte er på orlov